Varför Elcykel?

Elcykeln gör att din cykeltur blir en helt ny upplevelse, du behöver inte anstränga dig om du inte vill, du hinner ta in mer av natur och omgivning. Cyklar du till jobbet behöver du inte komma fram svettig, regnar det så kan du ha regnkläder på, med vanlig cykel blir du svettig inifrån, men inte med elcykel. Den kan vara till stor hjälp om man behöver komma igång med träning, du bestämmer själv med enkel knapptryckning på displayen hur mycket elassistanshjälp du vill ha, men även bara ha den till hjälp i uppförsbacke och motvind, sen när vägen är plan kan du cykla med den som en vanlig cykel.
Tänker man på miljön så vinner man mycket, Co2 utsläppet är 0%, inget kvicksilver eller bly i lithiumjon-batterierna, driftkostnaden blir ca 15öre per mil. Man åker billigt och får dessutom motion, frisk luft och många intryck av natur och omgivning.
EcoRides elcyklar har batteri på 36volt 10amp placerat bakom sadelstolpen, du får en mycket lägre tyngdpunkt och stadigare cykel. Körsträckan är ca 5-7 mil, beroende på backar och motvind, batteriet laddar man upp på ca 6timmar. EcoRides elcyklar finns i många modeller, vi har 4 stycken olika hemma men kan även ta hem övriga på ca 3dagar.
Det är 1års garanti på elcyklarna och vi på Järvsö Cykelservice lämnar 2 års fri service!
Kom gärna in till oss och titta och ta en provtur, du kan också läsa mer på www.ecoride.se.
EcoRide Ambassador 28" eller 26"
Finns röd, svart, silver och turkos 7-växlad.
3-växlad och 26" endast svart
EcoRide Flexibel, ihopvikbar som en gammal hederlig vikcykel. Ryms med lätthet i bilen!
Finns svart och röd, 
20", 3-växlad